dissabte, 7 de novembre del 2009

Caravansari

Portada, Edu Barbero. Ha sortit el tercer número de la revista Caravansari. Una revista que es defineix: "de poesia contemporània en llengües peninsulars". Una iniciativa dirigida pel poeta Mateo Rello, infatigable poeta i ànima de la iniciativa, que de forma sincera, vol potenciar el diàleg entre les diferents tradicions poètiques i sensibilitats hispàniques, així el castellà, el gallec-portuguès, l'euskera, el català, l'àrab, l'asturià-lleonès, l'aranès-occità, i l'aragonès si s'escau, es donen la mà des del lloc comú de la poesia. Vull destacar l'entrega que des d'un primer moment ha mostrat Mateo al projecte i la seva capacitat de crear un èquip de redactors que qualificaria d'alta qualitat: José Antonio Arcediano, Óscar Carreño, Edu Barbero, Ángel Truñó, Fina Iglesias, Javier Rojo i la resta de companys que avalen la qualitat del producte.
Destaco d'aquest número, la mostra de poesia veneçolana, una llarga entrevista al magnífic poeta barceloní Enrique Badosa, l'estudi sobre les revistes de Portugal. A banda de les seleccions de poetes amb traducció castellana i les ressenyes literàries que són garantia d'independència i rigor.
Característiques de la publicació: 118 pàgines, 5 euros. Aparició recent a les llibreries.

2 comentaris:

  1. Jordi, potser caldrà que indexe el teu blog al Blogs de Lletres, no? No pots faltar. Espere la teua autorització... :-)

    ResponElimina
  2. Benvolgut Jordi, no sabia pas que havies obert aquest indret! M'alegra saber-ho, ara ja no només disposem dels teus llibres, també et tenim parlant de poesia regularment. En aquest sentit, els lectors del XXI som uns privilegiats, i com més sigueu els escriptors que ho feu, millor per a nosaltres. Coincideixo amb en Josep, cal que t'indexi al Bloc de Lletres. Ara mateix ho faig en el meu llunÀtic.

    ResponElimina